Mistä 

Puolu Catering 

juontaa juurensa?

Mietin yrityksen perustamista pitkään ja nyt saan toteuttaa omaa vahvaa ammattitaitoa niin ruoanvalmistamisessa, tarjoilussa, juomasuositusten tekemisessä kuin luomalla tunnelmaa upeilla kattauksilla. Palvelen asiakkaitani koko sydämelläni.

Olen Pohjanmaalta kotoisin ja seikkaillut Suomea ympäri työn perässä, käynyt seilaamassa matkustajalaivoilla, toiminut sesonkityöntekijänä napapiirin yläpuolella ja luonut uran ravintola-alalla sekä valtion "pitkäripaisessa". Asetuin Raaheen asumaan vuonna 2011. Minulla on yrittäjä mies, sekä tällä hetkellä kolmevuotias tytär. Pohjalaista vivahdetta yrityksen toiminnassa ylläpitää äänetön yhtiökumppanini, siskoni Seinäjoelta, joka yhdessä kanssani suunnittelee unohtumattomat menukokonaisuudet. Pohjalaisuuden lisäksi siskoni tuo osaamisensa yritykseeni tapahtumajärjestämisestä sekä hallinnollisista asioista.

Intohimoni on hyvä ruoka ja (juoma), erilaisten tilaisuuksien suunnittelu ja toteutus sekä asiakkaisen palveleminen täydellä sydämellä. Unohtumaton juhlapalvelukokemus saattaa jättää lopunelämän kestävän muistijäljen.

Harrastan vapaaehtoistoimintaa ja olen mukana eri järjestöissä. 

Ota rohkeasti yhteyttä, luodaan yhdessä unohtumaton muistijälki!

t. Emilia 

Hela Catering, Elisa ja Emilia

Puolu Cateringin takana on kaksi räiskyvää, pohjalaista naista: Elisa ja Emilia.

Ota yhteyttä

Pakollinen
Pakollinen
Pakollinen
:
Eurooppa/Helsinki