Mitä tarkoittaa kun pitopalvelusta saa Kropsua?
25.6.2018
Mitä edes on Kropsu
Puolu Cateringin perinteinen kropsuresepti on syntyjään Vähänkyrön Saarensivulta, yrittäjien omalta Eila-mummalta. Eila-mummalle syntyi aikanaan seitsemän lastenlasta ja jokainen niistä oppi rakastamaan kropsua. Helsinkiin muuttaneet lapsenlapset saivat aina evääksi voipaperiin käärittyä kropsua kotiin lähtiessä. Ja aina ensimmäisenä mumman luo tultaessa sitä myös kuvun alta etsittiin. Saarensivulla Eila mumma paisteli kropsua lapsenlapsilleen vain sille pyhitetyssä valurautaisessa pannussaan ja niin monta kun mumma niitä paistoi, niin monta niitä syötiin. Joskus kuultiin mumman sanovan ”vaikka tekisi korvellisen taikinaa, niin kaikki menis”.
Maun salaisuus syntyy kuuman uunin, aidon voin ja tuoreiden raaka-aineiden liitosta.
Puolu Catering pitopalvelu toi Kropsun Raaheen
Heti alusta asti oli selvää, että Kropsusta tulee yksi jälkiruokavaihtoehto pitopalvelu menuille. Jälkiruoka voidaan tarjota hillolla ja kermavaahdolla, vaahterasiirapilla, mustikkahyytelöllä ja vaniljavaahdolla, tuoreilla marjoilla, hedelmillä, kinuskisella kastikkeella, tai millä vain mukavan makealla. Hyvä kropsu maistuu kyllä sellaisenaankin tai ripauksella voita ja sokeria.
Ja voitte olla varmoja, jos sitä jää, syömme loput itse!
Puolu Catering huolehtii ja hoitaa, elämäsi tärkeimpiin hetkiin.